Nieuws

Lisa Feller: “Het beste van!

Optreden in de Ignaz Bubis Hall op Internationale Vrouwendag.

Onder het motto: “Best of!” presenteren het Bureau voor Gelijke Kansen en de VHS/Muziekschool van de stad Rheine op vrijdag 11 maart de levendige cabaretière, tv-presentatrice en actrice Lisa Feller.

Op televisie, op de hippe podia van de republiek of in de tijdlijnen van haar talrijke bewonderaars: Lisa Feller heeft het gemaakt. De sympathieke komiek is overal een meer dan welkome gast. Met haar optredens straalt ze lichtheid en levensvreugde uit.

Zij ontdekte haar talent al op jonge leeftijd en maakte haar klasgenoten aan het lachen met Hape Kerkeling-imitaties. Daarna zette zij haar eerste stappen als presentatrice op het radiostation van de universiteit. Sinds haar succes in de TV-improvisatieshow “Schillerstrasse” toert ze langs de Duitse cabaretpodia en verschijnt ze als gast in TV-komedie- en amusementsprogramma’s. Sinds 2019 is ze ook co-host van de cabaretshow “Ladies Night”, die te zien is op ARD.

Goedgehumeurd, grappig en zonder veel geschreeuw blijft de populaire cabaretière trouw aan haar recept voor succes en vergeet vooral niet zichzelf niet al te serieus te nemen. Op het podium, in de schijnwerpers, bloeit de live-artiest op, straalt hij met verve en gevatheid, met soms wilde mimiek en gebaren, en met een natuurlijke repliek. Kortom – ze speelt waar ze het over heeft onophoudelijk op hetzelfde moment.

“Dus vier Lisa Feller met ons op 11 maart 2022 in de Ignatz-Bubis-Aula van de VHS Rheine en geniet van de “Best of” van haar vorige programma’s, speciaal samengesteld voor het publiek in Rheine”,aldus de organisatoren.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten: VHS & Musikschule der Stadt Rheine (Tel. 939 124), Gleichstellungsstelle der Stadt Rheine (Tel. 939 227) of Stadtbibliothek Rheine (Tel. 939 160).

Voor bezoekers die het VHS binnenkomen, geldt de 3G-regel: volledig gevaccineerd, hersteld of momenteel – niet ouder dan 24 uur – negatief getest. Het bewijs zal voor het evenement worden gecontroleerd. De huidige voorschriften van de Corona Protection Ordinance zijn van toepassing.