Nieuws

De slimme kleine heks

Rheine. De slimme kleine heks Lisbeth vindt een koffer voor haar deur. Maar ze kan er niet in kijken, hij gaat gewoon niet open. Welk gereedschap of welke toverspreuk ze ook gebruikt, de koffer blijft dicht.

Waarom alle andere deuren, kleppen, koffers en laden meteen open springen en of Lisbeth het “koffertje voor grote heksen”, zoals het heet, nog kan openen, zal Ulrike Kuhn aan alle jonge en oude toehoorders voorlezen tijdens het “Sternstündchen” in de stadsbibliotheek op 23.02.2022 om 15.20 uur.

Vooraf inschrijven op 05971 939 160 is vereist, de plaatsen zijn beperkt tot 10 kinderen met elk 1 begeleider. Voor begeleiders is een bewijs van inenting (2G-regel) vereist. Als u verhinderd bent, gelieve dan zo vroeg mogelijk af te zeggen, want er is veel vraag naar plaatsen.