Nieuws

#CurveWar: Plasticvrij en zelfgemaakt

Birgitta Bolte uit Rheinland presenteert recepten voor cosmetica, verzorgings- en huishoudproducten.

Steinfurt District. “Plasticvrij en zelfgemaakt” is de titel van de nieuwe aflevering van de klimaatbeschermingspodcast #Kurvekriegen. Birgitta Bolte legt uit hoe cosmetica, verzorgings- en huishoudproducten gemakkelijk en zonder veel moeite kunnen worden gemaakt. In haar keuken, maakt ze crèmes, scrubs, enz. in enkele minuten klaar.

De Rhinelander heeft al eens verteld over het bijna plasticvrije dagelijkse leven van haar familie in een aflevering van de podcastserie. Zij geeft lezingen en adviseert over het onderwerp “Leven met waarde zonder plastic”.

Alle recepten uit de huidige podcastaflevering en enkele verdere aanvullingen zijn te vinden op de social media kanalen van energieland2050 e. V. en op www.kreis-steinfurt.de/kurvekriegen.

Geïnteresseerden kunnen gratis luisteren naar en zich abonneren op de klimaatbeschermingspodcast #Kurvekriegen op Spotify, Apple Podcasts en andere platforms: https://li.sten.to/podcast-kurvekriegen.

De podcast maakt deel uit van het financieringsproject “KommunalerKlimaschutz.NRW” en wordt gefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).