Nieuws

CultuurCamp Bentlage

Een weekend vol cultuur en goede humor.

Rheine. Ook dit jaar zal het KulturCamp Bentlage weer voor de poorten van het klooster Bentlage worden opgezet. Van 10 tot 12 juni 2022 zijn er voor kinderen en jongeren tussen 10 en 14 jaar leuke workshops op allerlei creatieve gebieden.

Naast workshops op het gebied van handvaardigheid, bouwen, dansen, artistieke vormgeving, theater en milieu, kunnen jongeren in Rheine dit jaar zelfs overnachten in het KulturCamp. Dit kan een echt tentenkampgevoel geven. De kosten van het KulturCamp Bentlage bedragen 50€ per persoon. De Münsterland Card wordt ook geaccepteerd. Broers en zussen krijgen 50% korting. In de prijs zijn het eten en het verblijf, alsmede de bezoeken aan de verschillende workshops inbegrepen. Inschrijven kan vanaf 31 januari 2022, vanaf 8.00 uur via www.rheine.feripro.de. Het cultuurkamp is hier te vinden onder de rubriek “Kulturrucksack”.

Het KulturCamp Bentlage is een groot samenwerkingsproject van de Stadtjugendring, de Katholieke Jeugddienst, de stedelijke musea, de Dienst voor Jeugd en Gezin, het klooster Bentlage, de culturele dienst van de stad en de ARTandTECH.space in Rheine. Het staatsprogramma “Kulturrucksack NRW” is de sponsor.