Nieuws

Focus op cutting-edge tech bedrijven

De voorzitter van de gemeenteraad van Leiria, Gonçalo Lopes, noemde twee technologiebedrijven, te weten ISICOM en MD Group, die onlangs enorme investeringen in hun faciliteiten hebben gedaan en een groot groeipotentieel hebben, wat de ontwikkeling van de regio ten goede zal komen.

Tijdens dit bezoek kreeg de burgemeester, vergezeld van Ricardo Santos, gemeenteraadslid voor Gemeentelijk Beleid, de gelegenheid om de laatste stand van zaken op te maken met betrekking tot de groeistrategie van deze twee groepen in Barosa, alsmede de respons die tijdens de pandemie is ontwikkeld. Twee goede voorbeelden van het aanpassingsvermogen en de veerkracht die uit het bedrijfsmodel van de gemeente blijken ten aanzien van de huidige uitdagingen.

In het geval van Isicom bouwt deze groep het Tecnea – Technology Centre in Barosa een innovatieruimte die de ontwikkeling van disruptieve oplossingen bevordert.

MD Group heeft reeds zwaar geïnvesteerd in de bouw van faciliteiten in Barosa met spitstechnologie.