Nieuws

Kunstschool voor jongeren neemt hoge vlucht

Programma in de eerste helft van 2022

Op 07 februari 2022 is het eindelijk zover! Het nieuwe semester van de Jeugd Kunst School van de stad Rheine begint. Naast een bonte mix van creatief aanbod zijn ook onze klassiekers als moderne dans, hiphop, breakdance en drummen weer in de aanbieding.

Wegens grote vraag komt er naast de bestaande theatercursus “Rrrreaction” een nieuwe theatergroep “Mutausbruch”, die op 10 februari voor het eerst bijeen zal komen in een open kennismakingssessie. Alle geïnteresseerde jongeren vanaf 13 jaar kunnen deelnemen. Er komt ook een nieuwe schildercursus voor kinderen vanaf 6 jaar. Het vakantiekamp “Frei Schnauze” staat natuurlijk ook vast op het programma en zal dit jaar zowel in de paas- als in de zomervakantie plaatsvinden. Een ander bijzonder hoogtepunt: het Bentlage Cultuurkamp van 10-12.06.2022. In verschillende workshops kunnen kinderen en jongeren van 10-14 jaar zich het hele weekend uitleven met allerlei creatieve activiteiten. Dit jaar is er zelfs de mogelijkheid om te overnachten op het cultuurkamp!

Het programma, dat vers van de pers is, zal binnenkort aan de scholen worden geleverd en ook online worden gezet op www.rheine.de/jugendkunstschule en www.artandtech.space beschikbaar zijn. Inschrijvingen voor het Youth Art School programma kunnen vanaf 31 januari 2022, 8.00 uur, uitsluitend via www.rheine.feripro.de mogelijk. Telefonische inschrijvingen (ook vooraf) kunnen helaas niet worden aanvaard. We kijken ernaar uit u te zien!