Nieuws

Marja Zandjans Listenführerin GrLi/PvdA

Op de algemene ledenvergadering van de gezamenlijke lijst van GroenLinks en PvdA is Marja Zandjans unaniem gekozen tot lijsttrekker. Sinds het vertrek van Bram Donkers maakt Marja Zandjans deel uit van de gemeenteraad. Zij wordt door de leden gewaardeerd om haar doortastend optreden en is feitelijk en correct. Zandjans is al jaren (gemeentelijk) procesmanager in de sociale sector en betrokken bij de partnercommissie Borne-Rheine en de sponsorcommissie van WSTwente Zij richt zich met name op de sociale aspecten, Marja is spreker en ritueelbegeleider bij uitvaarten en is medeoprichter en voorzitter van het evenement Verbonden in Licht

Jan de Vries, de huidige fractievoorzitter, is de tweede op de lijst: “Zonder de steun van Jan was ik er niet aan begonnen,” zegt Marja Zandjans, “maar samen met hem en de hele groep trekken we het door.

De lijstencombinatie heeft nu twee raadszetels. Derde op de lijst is de nog jonge Rosa Amptmeijer en op de vierde plaats staat student interactietechnologie Martin Tikken.

De volledige lijst:

1. Marja Zandjans (PvdA)
2e Jan de Vries (PvdA en GroenLinks)
3. Rosa Amptmeijer (GroenLinks)
4e Martin Tikken (GroenLinks)
5 Ellen Boersma (GroenLinks en PvdA)
6. Jos van den Oever (GroenLinks)
7 Jaap Engelsman (PvdA)
8. Wim Menheere (GroenLinks)
9e Han ten Bloemendal (GroenLinks)
10e Roel Martens (GroenLinks)
11. Dick Slettenhaar (PvdA)

Bron:
https://www.borneboeit.nl/113065/nieuws/marja-zandjans-lijsttrekker-grlipvda

© BorneBoeit. Al onze artikelen en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd
Voor meer informatie zie hier